15 Kasım 2010 Pazartesi

Karadağlar 2.Bölüm 6.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 6.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 6.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 1.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 1.Kısım İzle

Karadağlar 2.Bölüm 1.Kısım İzle

Karadağlar 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadağlar 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadağlar 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

10 Kasım 2010 Çarşamba

Karadağlar 1.Bölüm 6.Kısım İzle (son)

Karadağlar 1.Bölüm 6.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 6.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 5.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 4.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 3.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 2.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 1.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 1.Kısım İzle

Karadağlar 1.Bölüm 1.Kısım İzle

8 Kasım 2010 Pazartesi

Karadağlar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadağlar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadağlar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Vee Karadağlar 8 Kasım Pazartesi günü başlıyor

Artık beklenen gün geldi. Bir çok kez yayını ertelenen muhteşem dizi Karadağlar başlıyor. Bin Yılın Edebi Eseri Karamazov Kardeşler, Karadağlar dizisi ile Show TV’de. Yeni yayın dönemi sürprizlerine devam eden Show TV’nin, ünlü Rus yazar Dostoyevski’nin ‘Bin Yılın Romanı’ olarak adlandırılan ‘Karamazov Kardeşler’den uyarlanan yeni dizisi ‘Karadağlar’ 8 Kasım Pazartesi günü saat 22.30′da ekranlara ‘merhaba’ diyor.
Başrolünü usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın üstlendiği ‘Karadağlar’, Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü’nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.
Yapımcılığını Med Yapım’ın, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan’ın üstlendiği ‘Karadağlar’ da, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil, Güzin Özyağcılar, Zeynep Özyağcılar ve Aliona Bozbey rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ertunç Şenkay’ın üstlendiği ‘Karadağlar’ın çekimleri Kaz Dağları’nda devam ediyor. ‘Karadağlar’ın senaryosunu ise Alican Yaraş kaleme alıyor.

Karadağlar Dizisinin Konusu

Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Karadağlar dizisinin konusu da merak ediliyor. Erdal Özyağcılar’ın başrolünde oynayacağı dizi bizleri eskilere götürecek. Daha önce de “Elveda Rumeli” dizisiyle izlediğimiz Erdal Özyağcılar başarılı bir performans sergilemişti. Karadağlar’da da bu performansını göstereceğinden hiç şüphemiz yok.
Karadağlar dizisi Dostoyevski’nin ölümsüz eseri Karamazov Kardeşler’den uyarlanıyor. Dizide Erdal Özyağcılar Halit Karadağ rolünde ve fırlama olan Cemal, çok dindar Kadir, hukuk okuyan Sabahattin ve Gülali isminde 4 çocuğun babası.. Geçmişinde travmalar geçirmiş bir adamı canlandırıyor. İntikam peşinde olan bir kadın ve aynı kadına aşık baba oğul anlıyacağınız dizide entrika ve şiddet bol olacak.
Dizideki hikaye, 19. yüzyılda geçen romanın aksine 1930 yıllarda ve Türkiye’de yaşanacak. Dizi, anne sevgisi ve baba düşmanlığı ana temasının yanında yan hikayelerle farklı bir boyuta taşınacak. Ünlü yazarın romanı, 1958 yılında The Brothers Karamazov adıyla beyazperdeye aktarılmış ve başrolünde Lee J. Cobb oynamıştı.
Baba ve oğullar arasındaki amansız savaşı, ince psikolojik tahlillerle irdeleyen Dostoyevski’nin romanı, 1958 yılında The Brothers Karamazov adıyla beyazperdeye aktarılmış ve başrolünde büyük kardeşi canlandıran Yul Brayner oynamıştı. Filmde babayı ise Lee J. Cobb canlandırmıştı.
Dizinin senaryosu Alican Yaraş tarafından yazılıyor ve dizi Kaz Dağları‘nın yamacına kurulmuş tarihi antik dönemlere kadar uzanan Adatepe köyünde çekiliyor.

Karadağlar Dizisi Yorumları

Çok yakında Show TV’de başlayacak olan Karadağlar dizisi ile ilgili merak da artmaya başladı. İnternette bir çok sitede ve sosyal paylaşım ağlarında dizinin büyük bir merakla beklenildiği yazılıyor. Usta oyuncu Erdal Özyağcıların’ın başrolünde oynayacağı dizinin diğer oyuncuları da bir çok hayranı olan oyuncular olduğundan büyük bir hayran kitlesi Karadağlar‘ı beklemeye başladı. Bu başlık altından dizi hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilirsiniz..

karadağ dizisinden kareler

Özyağcılar ailesi ile Karadağlar dizisi Röportajı

[Paylaş]

Ünlü Rus yazar Dostoyevski’nin ‘bin yılın romanı’ olarak adlandırılan ‘Karamazov Kardeşler’inden uyarlanan Show TV’nin yeni dizisi ‘Karadağlar‘, 8 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizide Erdal Özyağcılar eşi Güzin Hanım ve kızı Zeynep ile birlikte yer alıyor. Erdal Özyağcılar’ın ana karakter olan ‘Halit Karadağ’ı oynayacağı dizide kızı Zeynep Özyağcılar ‘Nazlı’ karakterine, Güzin Özyağcılar da ‘Esma Kadın’ karakterine can verecek. Bir yapımda ailecek yer almalarının tamamen tesadüf olduğunu belirten Erdal Özyağcılar, ‘Öyle bir talebimiz olmadı, senaryoda hepsi ‘cuk’ oturdu’ diyor.

-Ailece aynı projede yer almak nasıl bir duygu?
Güzin Özyağcılar: Onlarla birlikte aynı dizide oynayınca aklım onlarda kalmıyor ve burada keyifli vakit geçiriyoruz.

Erdal Özyağcılar: Bir tek oğlumuz ve torunlarımız kaldı oynamayan. Onlar da buraya sık sık gelecekler.

Zeynep Özyağcılar: Bu insana mutluluk veriyor ama çalışırken onları anne ve baba olarak görmüyorum. Ama iş bittikten sonra anne baba durumu ortaya çıkıyor.

- Sizi aynı dizide buluşturan ne oldu?
Erdal Özyağcılar: Üçümüz bir arada olalım gibi bir talebimiz olmadı. Bu senaryoda hepsi ‘cuk’ oturdu.

- Erdal Bey, ‘Karadağlar’ dizisinin her şeyiyle yakından
ilgileniyorsunuz. Setteki oyuncular ve geriye kalan ekip de sizi çok seviyor. Bu sevgiyi neye bağlıyorsunuz?
Erdal Özyağcılar: Daha önceki setlerimde de böyleydi. Hep sıcak ve samimi bir ortam yaratmaya gayret gösterdik.

- Zeynep’in tiyatro oyunları oldu fakat ilk televizyon projesi. Nasıl bir kariyer planı var?
Erdal Özyağcılar: Zeynep, anne ve babası oyuncu olduğu için oyuncuların sıkıntılarını, nasıl çalıştığını gördü. Zeynep 4 – 5 yaşındayken Devlet Opera Balesi’nin çocuk bölümüne girdi. Yıllarca dans etti ve sanatçı kadrosunda yer aldı. Onun bu birikimleriyle bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
Zeynep Özyağcılar: Ben illa dizi yapayım derdinde değildim. Konservatuvardan mezun olalı 3 yıl oldu. Ama bu kadar güzel bir proje olunca; yaşıma, tipime uygun olunca ve bir de Dostoyevski’nin dünyanın en iyi romanlarından birinin uyarlaması olunca buna hayır diyemezdim.
- Zeynep Hanım, anne ve babanızın mesleğinin size getirdiği kolaylıklar oldu mu?
Zeynep Özyağcılar: Ben başka mesleklere sahip bir ailenin kızı da olabilirdim. Ağabeyim kimyagerdir. Bu işlere hiç bulaşmamıştır. Ben bu işi yapabileceğimi gördüğüm için bu mesleği seçtim. Televizyona çıkıp ünlü olayım gibi bir merakım yoktu. İşin sanatsal yönünden baktığım için hiçbir zaman soyadımı kullanayım gibi bir derdim olmadı.

- Hayalinizdeki proje nedir?
Hayalim değil ama bir isteğim var. Zeynep’ten farklı rolleri canlandırmak istiyorum. Başrol olsun veya olmasın insanların kalbinde yer edinebilmek istiyorum.

Güzin Özyağcılar: Çocuklarım için mesleğimi yarım bıraktım
Şehir Tiyatroları’ndaki 40. yılım. Erdal Bey bilir, birçok işi evim ve ailem için reddettim. Çocuklar çok küçüktü ve Erdal bu işi çok başarılı yapıyordu. Çocuklarım yetişene kadar evimi, işimin önünde tuttum. Sabah kalktığım zaman önce onlar kahvaltıda ne yiyecek, akşama ne yemek yapacağım, gibi şeyleri düşünürüm. Ama artık çocuklarım büyüdü, torunlarım var. Galiba zamanım artık daha çok ve onun için burdayım.

Babam gelince herkes ayağa kalkıyor!
Annem ve babamla aynı sette olduğum zaman elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum. En küçük sahnelerde bile büyük titizlikle çalışıyorum. Ama setlerde birtakım usta oyunculara yapılan davranışlar beni şaşırtıyor. Böyle durumlarda biraz garip oluyorum. Babam gelince herkes ayağa kalkıyor.

2000′lerden 1930′lara derin yolculuk
Görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ertunç Şenkay’ın üstlendiği ‘Karadağlar’ın çekimleri Kaz Dağları’nda devam ediyor. Senaryosunu Alican Yaraş’ın kaleme adığı dizide, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil ve Aliona Bozbey de rol alıyor. Şimdiden merak uyandıran dizinin hikayesi, Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden, fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutacak ve 1930′larda yaşanan ekonomik krizle özellikle köylerde yaşayan halkın çektiği sıkıntıları gözler önüne serecek.

Emin BABACAN ~ Akşam

karadağlar